Vendingmachine nodig? Cofiserv werkt een oplossing op maat uit.

Wil je in je bedrijf, organisatie of school bepaalde producten aanbieden of verkopen met een vendingmachine? Al decennia reikt Cofiserv met zijn expertise, doordachte aanpak en vooruitstrevende visie zijn klanten kwalitatieve oplossingen op maat aan.  

Van advies tot naservice: Cofiserv-kwaliteit in elke stap.

Bij Cofiserv leggen we de lat graag hoog, in elk aspect van onze werking, ons productaanbod en de service naar onze klanten. Al 35 jaar, dag na dag. Vanaf het eerste contact tot de levering en de naservice.

Wij leveren de automaat én de service die jij zoekt

  • 1. Advies op maat
  • 2. Transparante offerte
  • 3. Correcte plaatsing
  • 4. Uitstekende (na)service

Graag een automaat in je bedrijf of organisatie?

Eerst luisteren we naar je noden en wensen, dan kijken we naar de mogelijkheden. Op basis van onze expertise, netwerk en inzicht in de markt adviseren we onafhankelijk een oplossing op jouw maat.

Bij Cofiserv vind je een breed aanbod hoogwaardige automaten met een grote betrouwbaarheid, optimaal bedieningsgemak en minimaal onderhoud.

We zijn up-to-date met alle innovaties in de automatensector. Je krijgt steeds een oplossing op maat en een offerte die transparant is over de prijs en alle andere modaliteiten. Zo word je nooit verrast, behalve over de hoge kwaliteit.

Ons eigen klantvriendelijk en gekwalificeerd technisch team is gespecialiseerd in het installeren van alle types automaten.

Ze geven je een complete initiatie over de werking, het bijvullen, het onderhoud en andere aspecten van je toestel.

Cofiserv beschikt over een georganiseerde servicedienst en getrainde technici.

Probleem? We zorgen voor een snelle technische interventie. Naast de herstelling van een machine ter plaatse kan dit ook in ons eigen atelier. In ons magazijn beheren we naast een ruime voorraad verbruiksproducten ook een uitgebreide stock machineonderdelen.

arrow-normal-left
arrow-normal-right

Hoe kunnen we je extra van dienst zijn?

Voor de ultieme klantervaring gaan we graag nóg een stapje verder.

Onderhoud

Geheel naar wens staan we ook in voor het hygiënisch en technisch onderhoud van je machine. Afhankelijk van je voorkeur en het verbruik doet ons hooggekwalificeerd serviceteam dit elke week, tweewekelijks of maandelijks.

Full Service

Zorgeloos optimaal genieten van je automaat, of je er nu één huurt of gekocht hebt? Kies dan voor onze Full Service-formule waarbij we van a tot z instaan voor je verdeelautomaat: de plaatsing, het aanvullen én het hygiënisch en technisch onderhoud. Ons serviceteam komt dan wekelijks of tweewekelijks bij je langs, zo ben jij helemaal gerust! Bovendien is onze fullservice mogelijk voor alle types vendingmachines.

Full Delivery

Naast de Full Service-formule kan je – als je bij ons je automaat huurt en er de verbruiksproducten voor aankoopt – ook kiezen voor onze Full Delivery-formule. Cofiserv verzorgt dan het technisch onderhoud, voert regelmatig basiscontroles uit voor een optimale werking en levert ook de producten.

Technische dienst

Heeft je verdeelautomaat een onderhoud of herstelling nodig of wil je hem laten aanpassen of herconfigureren? De ervaren specialisten van ons serviceteam plaatsen, onderhouden en herstellen probleemloos alle types automaten.