Brood

Verkoop ook na sluitingstijd

Broodautomaten komen altijd en overal van pas. Hoeveel mensen beseffen pas ’s avonds laat, als alle winkels gesloten zijn, dat ze nog geen brood hebben voor ‘s anderendaags? Met een broodautomaat blijft u ook na sluitingstijd nog verkopen. Een automaat aan uw bakkerij of een andere strategische locatie is dus meer dan het overwegen waard!

Locaties en beheer

In tegenstelling tot onze andere automaten, beheren we de broodautomaten niet zelf. U vult zelf uw automaat aan en leegt zelf de kassa. Bent u nog op zoek naar een geschikte locatie om uw automaat te plaatsen? Met onze plaatsingsovereenkomsten zoeken wij de ideale locatie voor u uit. In ruil geeft u de eigenaar van de locatie een maandelijkse vergoeding.

Extra opties

Herstellingen en technisch onderhoud aan uw toestel worden steeds door ons uitgevoerd. Als u dat wenst, kunnen we ook zorgen voor een behuizing van uw broodautomaat, al dan niet beletterd, zodat het risico op vandalisme tot een minimum herleid wordt. Daarnaast zorgen we ook voor een communicatiemodule waardoor uzelf en onze technische dienst verwittigd worden bij eventuele defecten aan uw toestel.

Samenwerking met fabrikant Necta

We verkopen broodautomaten van fabrikant Necta, die garant staat voor zijn interessante prijzen en moderne, kwalitatieve automaten.

Heeft u nog vragen over onze broodautomaten of wenst u extra informatie? Contacteer ons gerust, we staan graag tot uw dienst.