Over ons

Van Distrifirst naar Cofiserv

In 1988 richtten we Distrifirst op, waarmee we ons specialiseerden in verdeelautomaten. In 2004 hebben we onze “concullega” Cofiserv overgenomen. Sindsdien zijn we actief onder deze naam. Dankzij deze overname hebben we onze ervaring en expertise nog verder kunnen uitbreiden.

Onze diensten

Verkoop en verhuur

We verkopen en verhuren diverse types verdeelautomaten met:

U kunt bij ons terecht voor zowel nieuwe als occasie-automaten.

Onderhoud

Als u dat wenst, staan we ook in voor het hygiënisch onderhoud van uw machine. Afhankelijk van uw wensen en het verbruik doen we dit elke week, elke twee weken of elke maand.

Technische dienst

U kunt altijd een beroep doen op onze technische dienst om uw verdeelautomaat te herstellen, te laten aanpassen of herconfigureren.

Full service

Onze full service houdt in dat we uw verdeelautomaat plaatsen, aanvullen en hygiënisch en technisch onderhouden. Ons serviceteam komt dan wekelijks bij u langs, u hoeft zich nergens iets van aan te trekken.

Samenwerking met koffiebranderijen

Het is een bewuste keuze om samen te werken met koffiebranderijen die zowel traditionele als fairtradekoffie van Max Havelaar branden. Een (h)eerlijk kopje koffie voor een gewetensvolle prijs!

Samengevat staan we garant voor een snelle, vakkundige service. We zijn pas tevreden als u kunt genieten van onze producten.

Heeft u nog vragen over onze verdeelautomaten of onze producten? Contacteer ons gerust, we helpen u graag verder.