Cofiserv, jouw beste maatje voor je verkoopautomaat.

Al decennia is Cofiserv als automatenspecialist een gewaardeerde partner voor zijn klanten in het verkopen en verhuren van verkoopautomaten. We reiken hen kwaliteitsvolle vendingoplossingen aan op maat van hun bedrijf, organisatie of school. We hebben een uitgebreid assortiment verkoopautomaten zoals koffie-, snack– en frisdrankautomaten en leveren ook de bijbehorende producten, aangepast aan elke bedrijfssituatie. Met ons gedreven team specialisten bieden we een hoogstaande service.

De 4 sterke troeven van Cofiserv

Kwaliteit en flexibiliteit

Cofiserv biedt een breed gamma kwalitatieve automaten aan voor uiteenlopende productcategorieën zoals warme en koude dranken, snacks, snoep, water, fruit, brood, PBM en andere artikelen. Gecombineerd met een ruim en divers productaanbod staan we garant voor een grote flexibiliteit en een aanpak op maat.

Onafhankelijkheid en expertise

We zijn uitgegroeid tot een echte referentie in de automatensector met meer dan 35 jaar ervaring, een sterk team specialisten, een uitgebreid netwerk, een goed inzicht in de markt en een vooruitstrevende visie. Bovendien werken we volledig onafhankelijk. Een unieke positie waardoor we zowel bekende merken als private labels kunnen aanbieden.

Perfecte service

Cofiserv onderscheidt zich door een perfecte service te combineren met persoonlijk advies, oplossingen op maat en een eigen technische dienst voor onderhoud en herstellingen.

Extra aanbod

Naast de verkoop en verhuur van nieuwe automaten kunnen onze klanten ook kiezen uit een mooi aanbod kwalitatieve tweedehandstoestellen. ​​Al deze automaten kijken onze technici grondig na en herstellen ze waar nodig. Je geniet van dezelfde kwaliteit, maar voor een voordeligere prijs!

Vending is ons ding, al 35 jaar.

je kunt bij Cofiserv terecht voor een brede waaier diensten op het vlak van verkoopautomaten en vendingdiensten.

Verkoop en verhuur

We verkopen en verhuren diverse types verdeelautomaten voor:

Tweedehandsautomaten

Zoek je een budgetvriendelijk alternatief voor een nieuwe automaat? Dan zijn onze tweedehandsautomaten de beste keuze.

Onderhoud

Om een feilloze werking van je automaten te garanderen, staat ons serviceteam – als je dat wenst – graag in voor het hygiënisch en technisch onderhoud. Afhankelijk van je wensen en het verbruik bepalen we in gezamenlijk overleg de frequentie.

Technische dienst

Onze technische dienst heeft alle expertise om je verdeelautomaat te herstellen, aan te passen of te herconfigureren.

Full Service

Graag extra zorgeloos? Ga voor onze full service. Bij die formule plaatsen we niet alleen je verdeelautomaat, maar zorgen we er ook voor dat hij altijd aangevuld en hygiënisch en technisch onderhouden is. Ons serviceteam komt dan volgens de afgesproken frequentie bij je langs.

(H)eerlijke koffie

Bij Cofiserv hebben we ook oog voor duurzaamheid. We werken daarom bewust samen met koffiebranderijen die zowel traditionele als fairtradekoffie van Max Havelaar branden. Zo kan je ervoor kiezen om lekkere koffie aan te bieden voor een eerlijke prijs!

Ondernemersdroom naar Cofiserv: Pioniers in Moderne Verdeelautomaten

In 1987 begon François-Xavier de Beuckelaer zijn onderneming, genaamd Distrifirst, met als doel bedrijven te ontzorgen bij de levering van alledaagse producten. Hij werd beloond voor zijn inzet met de Herman Creyf prijs voor ‘Jonge Ondernemer van Vlaanderen’, onder toeziend oog van toenmalig Prins Albert.

Al snel verschoof de focus naar de levering van koffie, snacks en frisdranken, wat resulteerde in de oprichting van een aparte entiteit genaamd Distri-Sweets bvba. In 1998 voegde de huidige directie zich bij het team en na het overnemen van verschillende concurrenten werden alle activiteiten ondergebracht bij Cofiserv. Met de aanwezige expertise werd het aanbod en het netwerk verder uitgebreid, terwijl alles onder strikte en beheersbare controle bleef.

Tegenwoordig zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende speler op het gebied van moderne verdeelautomaten die online worden gemonitord. Cofiserv is een betrouwbare partner geworden voor talloze trouwe klanten die in ons een sterke partner vinden.