Broodautomaten, fruitautomaten

Plannen om een broodautomaat of een fruitautomaat te plaatsen, of een vendingmachine voor persoonlijke beschermingsmiddelen? Ook hier biedt vendingspecialist Cofiserv een oplossing op maat met diverse types automaten. Ontdek de vendingmachine die het best aan je wensen beantwoordt.

Soort automaat
Alle automaten
Soort automaat
Plaatsing machine
Alle plaatsingen
    Plaatsing machine
Plaatsing machine
Soort koffie
Alle soorten koffie
    Soort koffie
Soort koffie

Onze broodautomaten? Daar zit brood in!

Broodautomaten zijn populair bij wie snel nog een vers brood of een zakje sandwiches wil kopen. Zo verkoop je ook na sluitingstijd nog én je biedt je klanten een extra service aan bij je zaak of op een andere strategische plek. 

Fruitautomaat

Zie je eerder brood in een fruitautomaat waarmee je (jouw) vers fruit optimaal kunt aanbieden? We helpen je graag de vendingmachine kiezen die de kwaliteit van je artisanale producten perfect bewaart en helemaal bij je wensen past.

PBM

Wil je jouw werknemers Persoonlijke Beschermings Middelen aanreiken om hen te beschermen tegen veiligheid- of gezondheidsrisico’s op het werk zoals handschoenen, brillen en stofmaskers? Dat kan heel handig met onze PBM- distributieautomaten die je idealiter op de werkvloer plaatst.

Opties

Uitrusting naar wens

Onze automaten kunnen volledig naar je wens uitgerust worden met tal van opties zoals telemetrie, bankkaartlezer, badgesystemen, munt- of contactloos betaalsysteem, touchscreen…

Design à la carte

We kunnen je automaat voorzien van je logo en adresgegevens in je eigen huisstijl. Voor een betere bescherming tegen vandalisme is ook de plaatsing van een behuizing mogelijk.

Eigen beheer

De brood-, fruit- en PBM-automaten beheren we niet zelf. Je staat zelf in voor de invulling van je automaat en de lediging van de kassa.

Plaatsingsovereenkomsten

Wil je jouw automaat op een andere plaats dan bij je zaak plaatsen? Met onze plaatsingsovereenkomsten zoeken wij de ideale locatie voor je. In ruil geef je de eigenaar daarvan een kleine maandelijkse vergoeding.

Herstelling en onderhoud

Herstellingen en technisch onderhoud aan je automaat worden steeds door ons uitgevoerd. Via een communicatiemodule krijgen jij en onze technische dienst een verwittiging bij eventuele defecten aan je toestel.

Wij leveren de automaat én de service die jij zoekt

  • 1. Advies op maat
  • 2. Transparante offerte
  • 3. Correcte plaatsing
  • 4. Uitstekende (na)service

Graag een automaat in je bedrijf of organisatie?

Eerst luisteren we naar je noden en wensen, dan kijken we naar de mogelijkheden. Op basis van onze expertise, netwerk en inzicht in de markt adviseren we onafhankelijk een oplossing op jouw maat.

Bij Cofiserv vind je een breed aanbod hoogwaardige automaten met een grote betrouwbaarheid, optimaal bedieningsgemak en minimaal onderhoud.

We zijn up-to-date met alle innovaties in de automatensector. Je krijgt steeds een oplossing op maat en een offerte die transparant is over de prijs en alle andere modaliteiten. Zo word je nooit verrast, behalve over de hoge kwaliteit.

Ons eigen klantvriendelijk en gekwalificeerd technisch team is gespecialiseerd in het installeren van alle types automaten.

Ze geven je een complete initiatie over de werking, het bijvullen, het onderhoud en andere aspecten van je toestel.

Cofiserv beschikt over een georganiseerde servicedienst en getrainde technici.

Probleem? We zorgen voor een snelle technische interventie. Naast de herstelling van een machine ter plaatse kan dit ook in ons eigen atelier. In ons magazijn beheren we naast een ruime voorraad verbruiksproducten ook een uitgebreide stock machineonderdelen.

arrow-normal-left
arrow-normal-right