Warme dranken

Ben je op zoek naar een automaat om warme dranken aan te bieden in je bedrijf, organisatie of school? Ook hier heeft vendingspecialist Cofiserv een oplossing op maat voor. Ontdek de vendingmachine voor warme dranken die het best aan je wensen beantwoordt.

Soort automaat
Alle automaten
Soort automaat
Plaatsing machine
Alle plaatsingen
    Plaatsing machine
Plaatsing machine
Soort koffie
Alle soorten koffie
    Soort koffie
Soort koffie

Onze warme dranken-automaten? Warm aanbevolen!

Wie start zijn dag niet graag met een dampend kopje koffie of thee, of heeft niet af en toe nood aan een warme opkikker? Onze warme dranken-automaten komen graag tegemoet aan die behoefte. Cofiserv heeft diverse types warme dranken-automaten in zijn gamma.

Wij leveren de automaat én de service die jij zoekt

  • 1. Advies op maat
  • 2. Transparante offerte
  • 3. Correcte plaatsing
  • 4. Uitstekende (na)service

Graag een automaat in je bedrijf of organisatie?

Eerst luisteren we naar je noden en wensen, dan kijken we naar de mogelijkheden. Op basis van onze expertise, netwerk en inzicht in de markt adviseren we onafhankelijk een oplossing op jouw maat.

Bij Cofiserv vind je een breed aanbod hoogwaardige automaten met een grote betrouwbaarheid, optimaal bedieningsgemak en minimaal onderhoud.

We zijn up-to-date met alle innovaties in de automatensector. Je krijgt steeds een oplossing op maat en een offerte die transparant is over de prijs en alle andere modaliteiten. Zo word je nooit verrast, behalve over de hoge kwaliteit.

Ons eigen klantvriendelijk en gekwalificeerd technisch team is gespecialiseerd in het installeren van alle types automaten.

Ze geven je een complete initiatie over de werking, het bijvullen, het onderhoud en andere aspecten van je toestel.

Cofiserv beschikt over een georganiseerde servicedienst en getrainde technici.

Probleem? We zorgen voor een snelle technische interventie. Naast de herstelling van een machine ter plaatse kan dit ook in ons eigen atelier. In ons magazijn beheren we naast een ruime voorraad verbruiksproducten ook een uitgebreide stock machineonderdelen.

arrow-normal-left
arrow-normal-right